Welkom GGZ Vincent van Gogh

Welkom Psychiaters van Vincent van Gogh.

 

Om sneller te werken met een secretaresse gebruikt de psychiater Ouderenzorg, na een positieve pilot Dictation Anywhere.

 

De psychiater gebruikt een smartphone om te dicteren. De smartphone heeft een app van Dictation Anywhere die beveiligd is. 

Om in de app te komen is een account noodzakelijk. De dictaten worden gecodeerd verstuurd naar de server van Dication Anyhwere.

 

Op de server worden de dictaten omgezet naar tekst. De psychiater heeft een eigen woordenboek met zijn specifieke woordenschat.

Zijn secretaresse haalt deze teksten van de server af en plakt deze in het Elektronisch Patiënten Dossier. Op deze manier kan de arts veel meer patiënten zien en helpen en ligt de administratieve druk niet bij hem.

 

Deze arts is vaak onderweg voor thuisbezoeken en zit daarom veel in de auto. Om achtergrondlawaai te onderdrukken gebruikt hij een headset die met een snoertje aan zijn smartphone is bevestigd.

 

Het is mogelijk om met een bluetooth headset te dicteren. Welke geschikt is? Kijk bij accessoires naar een door ons getest headset en bestel hem.