Commercieel · 20. februari 2019
Blog: Door deze methode van verslagleggen heb ik meer tijd en aandacht voor de klant wat ook direct meer resultaat oplevert. Zoals je weet wordt 20% meer aandacht aan de klant omgezet in 121% meer omzet. En ‘s avonds nog na het eten de informatie verwerken is niet meer nodig.
medisch · 12. november 2018
Welkom Vincent van Gogh, GGZ instelling, als gebruiker van de spraakherkenning producten van Cedere. Zowel Dragon Medical Practice Edition als Dictation Anywhere medical.
juridisch · 23. september 2018
Justus heeft hiermee de doorlooptijd voor het generen van een medisch rapport enorm verkort. De cliënt bezoekt de medisch expert en deze dicteert direct zijn bevindingen in een beveiligde app op zijn smartphone. Backoffice ontvangt binnen enkele minuten het uitgeschreven dictaat, dus al in tekst omgezet, op haar computer. In plaatst van typen luistert de medewerker van de backoffice het dictaat af en corrigeert de herkenningsfouten.
medisch · 02. augustus 2018
De nieuwe dictafoons van Olympus DS-9500 en DS-9000 zijn gemaakt voor opname in rumoerige omgevingen: auto, interviews, vergaderingen.
Overige · 17. mei 2018
MobileIron is een leverancier van Mobile Device Management (MDM). Door de app van Dictation Anywhere in een MobileIron omgeving te draaien is de security nog hoger.
Commercieel · 17. mei 2018
Return of investment of terugverdientijd is zeer kort bij gebruik van Dictation Anwyhere door buitendienst accountmanagers en vertegenwoordigers. Nog meer opbrengsten wanneer er een backoffice is.
Overige · 23. april 2018
Nieuw personeel op helpdesk. Door enorme toename klanten Dictation Anwyhere producten. Dicteren op smartphone. Met en zonder spraakherkenning.
medisch · 09. april 2018
Cedere presenteerde Dictation Anywhere op het Event van HealthCare samen met Philips Audio. De nieuwe SpeechMike AIR, draadloze microfoon, werd getoond en de bezoekers konden zelf testen. De futuristische handmicrofoon van Philips werd door menig bezoeker gezien als een scheerapparaat. In de Zorg is Philips minder bekend met dicteren en spraakherkenning.
Overige · 28. maart 2018
Spraakherkenning voor tandarts en parodontologie lijkt heel logisch. Met vieze handschoenen overal aanzitten is niet altijd prettig ook al maakt de assistenten de hardware steeds schoon.
medisch · 27. maart 2018
Welkom Psychiaters van Vincent van Gogh. Om sneller te werken met een secretaresse gebruikt de psychiater ouderen zorg, na een positieve pilot Dictation Anywhere.

Meer weergeven