Meer informatie materiaal:

U moet het zien. Een demonstratie of zelf uittesten. Het gemak zelf ontdekken. Bel of mail en vraag om een demo.


Video:

Dicteren op Androïd:

On the move:

Dicteren Medici:

Next generation:

Dicteer smartphone:

Even wat anders:


Dictation Anywhere is een product van Cedere, een combinatie van meerdere programma's, software van hoogstaande wereldleiders. Door de voordelen van deze producten te combineren, haalt Dictation Anywhere de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid.

Door hoogstaande producten te gebruiken, blijven we actueel en flexibel, ondersteunen we de laatste versies en hebben we grote bedrijven achter ons staan.

 

Winscribe is de marktleider op het gebied van dicteren. In meer dan 25 landen met meer dan 100 kantoren. Meer dan 350.000 gebruikers. De uitgebreide workflow geeft veel mogelijkheden en is uiterst secure.

Hardware: Dictation Anywhere ondersteunt alle soorten hardware: microfoons, apps en uitwerksets. We werken het liefst samen met kwalitatieve hardware leveranciers zoals Grundig, Olympus en Philips.

Nuance technologie is de allerbeste spraakherkennings-software ter wereld.

Het inzetten van deze technologieën geeft de gebruiker de hoogste herkenbaarheid in zowel Legal, HealthCare als overige markten.

TRUE de eerste ASP provider van Nederland. Multrix startte haar activiteiten in 2000 en heeft sindsdien een trackrecord opgebouwd aangaande het hosten van de meest uiteenlopende applicaties: NEN 7510, ISEA3402 en meer..Referenties:

JUSTUS MEDISCHE EXPERTISE maakt dicteer proces lean

Justus Medische Expertise  B.V. ondersteunt al ruim 25 jaar opdrachtgevers en medisch experts bij het verrichten van (multidisciplinaire) expertises door middel van administratieve en logistieke ondersteuning,  waarbij altijd de onafhankelijke medische basis als einddoel wordt bewaakt. Opdrachtgevers zijn onder meer verzekeraars, letselschade specialisten en advocaten.

 

Lees Verder >>>

 

 

Direct dicteren nadat we een patiënt gezien hebben is nu onze norm

 

 De artsen van KINOS Revalidatie zijn tevens gespecialiseerd in schouderproblematiek. KINOS Revalidatie heeft, in samenwerking met de afdeling Orthopedie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen en de afdeling Neurologie van het UMC St Radboud,  4 effectieve multidisciplinaire behandelprogramma’s opgezet. Deze behandelprogramma’s vinden op diverse plekken in Nederland plaats. 

 

Lees verder >>>

 

 

Bosch en Berg Letselschade Specialist maakt dicteerproces lean

Om de kwaliteit van het dicteerproces te optimaliseren is er gezocht naar een nieuwe, veilige en snellere methode. Versnelling van doorlooptijd en daardoor kostenbesparend. Servicegerichter. Veiligheid van persoonsgegevens is hierbij van essentieel belang. 

 

 

Bosch & Berg heeft gekozen voor Dictation Anywhere, lees verslag >>>

  • De letselschadespecialist spreekt de tekst in via de app op de smartphone
  • De secretaresse ontvangt binnen enkele minuten de tekst en controleert de tekst in plaats van dat ze deze zelf typt
  • De correcte tekst wordt in Word geplaatst
  • De letselschadespecialist controleert het document

 De doorlooptijd is flink teruggebracht en het werkt kosten besparend

 

Brochures:

Download
Flyer Dictation Anywhere
Kleine folder met voordelen Dictation Anywhere. Opsomming algemene gegevens.
flyer_DictationAnywhere.pdf
Adobe Acrobat document 256.5 KB