Legal: Dictation Anywhere voor juridisch

Houd je bezig met dingen die echt belangrijk zijn, privé...

Dictation juridisch

Spraakherkenning voor advocatie, novacatie, bedrijfsjuristen en meer..

Hoe zet u spraakherkenning in voor procesverbetering?


Dictation Legal

Dictation Anywhere voor juridisch dicteren bestaat uit een Workflow Server van Winscribe en een Dragon Legal server. Dragon Anywhere Legal zou je het kunnen noemen. 

 

Naast mobiel dictation met speech recognition kun je ook voor digitaal dicteren kiezen, denk aan opdrachten voor de secretaresse of autotexten en sjablonen, die door het secretariaat worden gebruikt. 

 

Veel innovatieve law firms gebruiken Dictation Anywhere en SpeechLive van Philips. Beide gebruiken een mobile device voor het dicteren en dictation solutions in de cloud.

 

Dragon Professional Anywhere is ook een innovatieve cloud oplossing, streamingdienst, en zeer flexibel, echter moet u wel achter je computer werken.  Dragon Professional Anywhere gebruikt Dragon Legal. 

 

De accuracy van de herkenning is hoog, hoge scores, elke week worden de scores bekeken en eventueel geoptimaliseerd door juridische woorden toe te voegen of letselschade jargon. 

Philips SpeechAir

Voicerecorder en smartphone

Advocaten dicteren het liefst met een gebruiksvriendelijke digitale voicerecorder. Geen probleem, stop de handzame  voicerecorder in de cradle, docking station, en de dictaten worden volledig automatisch geupload naar de goed beveiligde Dictation Anywhere Server in Amsterdam.

 

Smartphone apps van Apple of Androïd functioneren uitstekend en de microfoon kwaliteit van de huidige moderne mobiles zijn HQ - high quality. 

 

Dictation Apps zoals Philips en Olympus gebruiken, verzenden versleutelde berichten en versleutelde communicatie over het World Wide Web. 

 

Werken vanuit elk land en elke plaats, waar u maar wil. 

Normeringen zoals ISO en EMEA zijn voor u inzichtelijk en op te vragen.

Dicteren met Dragon Legal

Welke klanten zijn enthousiast?

Op de site leest u over alle soorten klanten die gebruik maken van deze optimale software. Voor Legal geldt hetzelfde, zoveel vakgroepen en specialisaties er zijn, zoveel soorten gebruikers kennen wij. 

 

Bij Letselschade voegen we juridisch en medische woorden toe. Bij Kerkrecht het nieuwe document van de paus in Rome. Vertaald. Voor sportrecht een sportarts woordenboek. In uitzonderlijke gevallen, en die zijn er, maken we een lexicon op maat.

En dit om met een zo hoog mogelijke herkenning te beginnen en direct enthousiast vast start te gaan.

Voordelen?

Voordeel van deze methode is, naast snelheid, minder belasting en kostenbesparing. U kunt flexibeler en dynamischer werken. Ongebonden aan plaats en tijd. 

Drie keer meer tijd

Niet alleen juristen met een secretariaat maar ook kleine kantoren kunnen veel besparen op kosten. Spreken is 3 keer sneller dan typen.

Flexibel?

U komt van een meeting, spreekt in... en binnen enkele minuten .. tekst terug op uw smartphone, met eigen woordenschat.