Medical Dictation Anywhere - dragon medical

Laat het typen over aan een machine...

Dictation Medisch

Medische Spraakherkenning voor medische auteurs

Documenten in één dag klaar! Met spraakherkenning!


Win efficiëntie

Ondersteunend personeel kan een concept van een getranscribeerd document bekijken in plaats van het hele document helemaal opnieuw te hoeven typen. Dit zorgt voor een snellere, efficiëntere doorlooptijd.

 

Gebruik een digitale voicerecorder en de professionele mobiele Dictation Anywhere en dicteer rapporten, notities of memo's. Weg van uw bureau of in het veld voor latere transcriptie met Dictation Anywhere.

Leg gedachten vast, altijd en overal

Dictation Anywhere gaat waar u gaat. De beste ideeën gaan vaak verloren als u ze niet vastlegt terwijl ze nog vers in uw geheugen zitten. Met een digitale voicerecorder en Dictation Anywhere kunt u uw gedachten vastleggen, zelfs onderweg, voor automatische transcriptie.

 

Spreek uw aantekeningen, memo's en meer in. Neem spraakmemo's op om ze later te transcriberen. Zet podcasts of de stem van één spreker om in geschreven woorden. Dictation Anywhere werkt zoals u werkt.

 

Zet uw spraakbestanden eenvoudig om in tekst. Draag uw met één spreker opgenomen audiobestanden over naar uw pc of Mac om een geschreven transcriptie te genereren. Het is net zo eenvoudig als opnemen, overdragen en uitschrijven.

 

Op zoek naar een mobiele dicteeroplossing? Kies ervoor om met Dictation Anywhere op uw mobiele apparaat (iOS of Android) te werken. Dicteer onmiddellijk  met professionele kwaliteit, waar u ook bent. Dictation Anywhere biedt u meerdere flexibele opties aan om te werken op uw manier. Wees productiever buiten uw bureau, optimaliseer uw werk.

Opmerkelijk:

 • 30 tot 40 % van uw tijd gaat naar documenteren. 
 • dat is 32% gestegen sinds 2003
 • 43 % gebruikt pen en papier
 • 12 % digitaal dicteren
 • 1 % spraakherkenning

Productiviteit verhogen

Wat zou u doen met meer tijd?

 • 32 % wil meer tijd voor de patiënt
 • 29 % wil meer kwaliteit leveren
 • 27 % wil minder werken

Mogelijkheden?

Welke mogelijkheden heb ik?

 • Dicteren met uw smartphone
 • Dicteren aan uw bureau
 • Dicteren met een microfoon
 • Dicteren met uw voicerecorder
 • Werken via de cloud
 • Werken via eigen server

Dictation Anywhere is vergelijkbaar met Dragon Medical Practice Edition, echter draait deze speech recognition op een mobile device. 

 

Dragon Anywhere (niet te verwarren met Dictation Anywhere) is een direct input oplossing welke in de cloud werkt. Je moet altijd aan een bureau zitten en dat hoeft bij Dictation Anywhere niet. 

Medici lopen van de ene naar de andere behandelkamer en dicteren in de online recorder of ze lopen van het ene bed naar het andere onderhand dicterend.

 

Dictation Anywhere is een beveiligde spraakherkenningsoplossing. Zoals Philips SpeechLive is. Het grote verschil is dat Philips SpeechLive werkt met Google spraakherkenning en Dictation Anywhere met Dragon Server. Niet Dragon desktop, maar volledig op de server.

 

Dictation Anywhere heeft naast Dragon ook een workflowoplossing van Winscribe. Zij samen zorgen voor de optimale oplossing met een waanzinnig hoge herkenbaarheid. 

 

De recognition accuracy wordt continu gemeten en hoog. Valt de score tegen dan wordt het spraakprofiel aangepast door bijvoorbeeld medische woorden toe te voegen. Dit alles om een hoge herkenbaarheid te bewerkstelligen.

Voor een arts is continuous dictation de oplossing. Dagdiensten, nachtdiensten en oproepdiensten geven hoge stress reacties.

 

Met Dictation Anywhere zien we stress reduceren.